Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Terug

De kunst om de producten van KARIBAN BRANDS te onthullen

De kunst om de producten van KARIBAN BRANDS te onthullen De kunst om de producten van KARIBAN BRANDS te onthullen

Ons textiel is vergelijkbaar met een leeg doek waarop u zich naar hartenlust kunt uitleven! Deze vlaag van vrijheid heeft ons zin gegeven om onze producten nog mooier voor te stellen. Zo stortten onze Kariban Brands kunstenaars zich in een creatief avontuur. Ze maakten prachtige werken die u kunt downloaden. Laat u verrassen door onze gepassioneerde werken die geïnspireerd zijn op de popart, abstracte kunst of Bauhaus.

Creëer uw eigen werken en deel ze op uw sociale netwerken met onze #kbprojetart.

Wij delen uw realisaties dan verder!

Knappe kop

Knappe kop

Een explosie aan kleuren geïnspireerd op de moderne kunst. Zo zouden we de splash art kunnen noemen! Door de vele kleuren spatten de emoties ervan af en de vormen zijn fantastisch dankzij deze unieke en speelse techniek.

Honden zijn sinds jaar en dag de beste vriend van de mens. Laten we ze dus maar eens in de bloemetjes zetten! Franse buldoggen zijn populaire honden met een grappige en guitige kop. Ze staan voor kracht en heldenmoed. Meer hadden we niet nodig om deze lieve viervoeter centraal te plaatsen in een kleurrijk en dynamisch werk. Ontdek deze sweater K4027/K4028 met hond.

In uw mandje!
Download het patroon
De rode draad van dit koppel

De rode draad van dit koppel

Abstracte kunst doet onze verbeelding op hol slaan. Sommigen vinden dit misschien nogal vreemd. Romantische zielen zien er een innige omhelzing in. En dromers ontwaren landschappen en horizonten. Hier wilden we de kunst van draadtekeningen voor het voetlicht brengen. Deze verfijnde decors geven objecten en kledingstukken dat tikkeltje extra.

Een mooie lijn die de versmelting van een man en een vrouw voorstelt. De twee gesuggereerde gezichten komen harmonieus samen op de perzikzachte stof van de vintage sweater KV2308 met capuchon van Kariban. De opzettelijk verouderde look van dit model benadrukt de lange relatie tussen beide figuren.

Ontdek deze omhelzing!
Download het patroon
Het lineaire en geometrische universum van het Bauhaus

Het lineaire en geometrische universum van het Bauhaus

‘De kunstenaar is een handwerksman die zichzelf overtreft.’ Het Bauhaus is een kunststroming waarbij harmonie heer en meester is. Ons eenvoudige en doeltreffende werk is een eerbetoon aan deze revolutionaire beweging die design en nieuwe kunstvormen (bv. grafische beeldvorming) heeft beïnvloed. Het Bauhaus is voortdurend op zoek naar vernieuwing en een slim gebruik van hulpbronnen. Deze kunststroming weerspiegelt vandaag de beroepen uit de wereld van de bedrukking of zeefdruk.

Dit originele en stijlvolle rozet (of een sticker) geeft deze beststeller pet KP116 een speels accent en geheel eigen stijl.

Bewonder dit meesterwerk!
Download het patroon
Popart, dat is vrijheid

Popart, dat is vrijheid

Popart is een populaire kunststroming die in de glorieuze jaren 50 in Groot-Brittannië is ontstaan. Het is al vrijheid, vreugde, emotie en gekleurde gedachten wat de klok slaat.

De felle kleuren in dit ‘popartwerk’ geven deze grote klassieker KI0130 (‘de rugzak’) een originele invulling.

Bevrijd hem!
Download het patroon
Vleugje gekkigheid

Vleugje gekkigheid

Stilering, kleursynthese... Matisse is de leider van het Fauvisme. Deze Franse picturale stroming is gebaseerd op de vereenvoudiging van de vormen en het gebruik van naast elkaar geplaatste zuivere kleuren. Het streven naar intensiteit van expressie overheerst, grote vlakke vlakken met felle kleuren worden geaccentueerd en de contouren zijn zeer uitgesproken. Het is een gedurfde kunstvorm gebaseerd op instinct.

Dit botanische werk ademt frisheid en leven. De keuze van gestileerde vormen en gedurfde kleuren geeft dit schort K8007 een zekere ziel ... De chef-kok die dit meesterwerk zal dragen, zal ongetwijfeld een uitzonderlijk smaakpalet samenstellen!

Pluk het!
Download het patroon
Opmerking: de hierboven afgebeelde werken zijn niet contractueel.