Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

GARANTIES EN VERPLICHTINGEN

Dankzij onze kennis en ervaring onderhandelen wij de beste prijzen voor onze producten gedurende het jaar. En deze bevoorrechte prijzen berekenen we dan ook door naar onze verkoopprijzen.

 

KWALITEIT

Dankzij onze kennis van de markt werken wij uitsluitend samen met serieuze en zeer bekwame leveranciers / partners en kunnen wij aan onze klanten een innovatief assortiment van goede kwaliteit aanbieden. Daarnaast speelt bij deze selectie de prijs – kwaliteit verhouding een belangrijke rol. 

 

LEVERTIJD EN BESCHIKBAARHEID

Het is onze missie om de beschikbaarheid en de folllow-up, van de 40.000 referenties in onze catalogus, in onze warenhuizen te verzekeren. Echter, zijn wij nog altijd afhankelijk van de Europese voorraden van onze partners en hun beslissingen om bepaalde producten te stoppen. Vandaar dat desondanks alles de mogelijkheid altijd nog bestaat dat er van een bepaald artikel geen voorraad is.

Om u zo goed mogelijk te informeren ontvangt u van ons altijd een bevestiging van uw bestelling via e-mail. Hierin communiceren wij u de beschikbaarheid van de bestelde producten of wanneer de producten weer voorradig zullen zijn.

Indien de verwachte leveringsdatum door de leverancier wordt aangepast, zal u zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht via een e-mail. Dan heeft u nog altijd de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren of deze alsnog te behouden met de gewijzigde leverdatum.

 

VERTROUWELIJKE GEGEVENS

We zullen nooit uw gegevens en persoonlijke informatie verspreiden of bekendmaken aan derden. U kunt altijd uw gegevens wijzigen. Dit kunt u doen door een e-mail te schrijven aan [email protected]

 

AFTER SALES

Olivier en Géraldine zijn ter uwer beschikking voor de behandeling en opvolging van uw klachten (mbt producten, bestellingen, leveringen, transport…)

Klik hier om ze te contacteren.

Our selection of products for the sporting event of the year

Onze selectie van producten voor het sportevenement van het jaar

Bekijken