Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

Internationale zomerspelen 2024

Internationale zomerspelen 2024

Duik in het hart van de spelen met TopTex, je onmisbare partner tijdens grote en spannende sportevenementen. Laat deze zomer je liefde voor sport zien met onze exclusieve selectie personaliseerbare kleding en accessoires voor sporters, vurige supporters en alle sectoren die tijdens de wedstrijd de handen uit de mouwen moeten steken.

2024 draait helemaal rond sport!

De zomer zal bol staan met straffe prestaties en records.
Bij PROACT® is een uitgebreid aanbod personaliseerbare, innovatieve en technische kleding en accessoires van het grootste belang om te voorzien in de noden van professionele en amateursporters.

Moet je een club uitrusten, een evenement sponsoren of een sportvereniging kleden? Met onze collecties voor elke leeftijd stel je unieke looks samen! Ontdek snel de sportwereld van het merk PROACT®.

Ontdek het merk
2024 draait helemaal rond sport!
Origine France Garantie: de verantwoorde keuze

Origine France Garantie: de verantwoorde keuze

In juli zijn alle ogen wereldwijd gericht op de Franse hoofdstad en haar vele sportieve uitdagingen. Profiteer van deze unieke kans om artikelen met het label Origine France Garantie te kiezen en je te onderscheiden.

Onze selectie bestaat uit milieuvriendelijke artikelen, gemaakt in lokale fabrieken, die transparantie, kwaliteit en ethisch engagement garanderen.

Bekijk het assortiment

Beroepen in de kijker

Café, hotel, restaurant
Evenementensector
Toerisme & cultuur

Onze werelden

Laat je inspireren door onze emblematische motieven

Parijs, het speelveld van de wereld

Bewonder de perfecte symbiose tussen sport en Parijs met ons exclusieve stoffenmotief, dat hulde brengt aan de hoofdstad van de spelen. De Eiffeltoren, een duizelingwekkend en legendarisch monument, geeft je decoratie een vleugje elegantie.

Download het motief
Parijs, het speelveld van de wereld Parijs, het speelveld van de wereld
Eendracht maakt macht Eendracht maakt macht

Eendracht maakt macht

Sport beroert en wekt sterke emoties op. Kies voor een inspirerende en inclusieve decoratie en zet zo straffe verhalen in de verf.

Download het motief

Maak je klaar voor hét sportevenement van de zomer