Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

Masks

Bescherm uw medewerkers en klanten! Bij TopTex vindt u stoffen maskers AFNOR UNS1 UNS2, chirurgische maskers, zonnekleppen en tasjes! Het mondmasker was een verplicht beschermingsmiddel tijdens de covidpandemie. Nu is het aanbevolen en soms verplicht op het openbaar vervoer, in medische praktijken en ziekenhuizen.
Het filtert doeltreffend en houdt druppeltjes tegen, of het nu wegwerpbaar of wasbaar is.
Het medische wegwerpmasker voldoet aan de Europese norm. Het is licht, ruim en beschermt tegen druppeltjes. Het verzekert een doeltreffende bacteriële filtering van meer dan 98%.
Verkiest u een meer duurzame, milieuvriendelijke versie? Het herbruikbare katoenen masker is ademend en heeft een geteste ondoorlaatbaarheid met een filtering van meer dan 70%. Sommige zijn verstelbaar en voorzien van een aluminium neusbandje, zodat ze goed op het gezicht passen.

En wat als u dit beschermingsmiddel nu eens gebruikte om mee te communiceren? De voorzijde van masker SC6M014 is personaliseerbaar met een gesublimeerde boodschap of logo. Niets beter dan textiel dat op het gezicht wordt gedragen om een merkimago uit te dragen en een reclameboodschap te verspreiden!

Tabel Lijst

Stel Aflopende Sortering in

3 artikel(en)

Tabel Lijst

Stel Aflopende Sortering in

3 artikel(en)

1
3
24
Our selection of products for the sporting event of the year

Onze selectie van producten voor het sportevenement van het jaar

Bekijken