Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

Native Spirit

RECYCLED COLLECTION

Een geëngageerde en inspirerende collectie

Recycled Collection
Voor de Recycled Collection put Native Spirit inspiratie uit ambachten en creatieve stielen, waar vakkennis en ervaring unieke stukken van topkwaliteit opleveren. Het materiaal wordt getransformeerd en de textuur bewerkt, om zo een stevige en comfortabele stof met een natuurlijke en authentieke look te krijgen.
Het resultaat is een selectie tijdloze en minimalistische stukken voor heren en dames, in 4 gevlamde kleuren: een T-shirt, een sweater met ronde hals of capuchon, een ritsjasje en een polo.
Recycled Collection
Omdat de stukken uit onze collectie uit gerecycleerd materiaal bestaan, kunnen ze lichte variaties in samenstelling en kleur vertonen. Zo wordt elk artikel uniek. Exclusieve kleuren gemaakt van gerecycleerde, ongeverfde vezels: Recycled Anthracite Heather, Recycled Cream Heather, Recycled Navy Heather en Recycled Oxford Grey.

Afval krijgt een tweede leven

Recycled Collection
Recycled Collection
Recycled Collection
Recycled Collection

De zoektocht naar innovatieve en ecologische materialen is bij Native Spirit essentieel om zijn voetafdruk op de planeet verder te verkleinen. De stukken van de Recycled Collection bestaan dan ook voor 55% uit gerecycleerd katoen en voor 45% uit gerecycleerd polyester. Het gebruik van gerecycleerde vezels verlengt de levensduur van de materialen en vermindert het gebruik van traditionele grondstoffen. Om deze unieke collectie te maken, verzamelde Native Spirit materiaalresten uit de textielproductie, afgedankte kleding, plastic flessen en afval van opgewerkte materialen. Kortom, beter produceren door minder grondstoffen te gebruiken.

PRE-CONSUMER GRONDSTOFFEN

PRE-CONSUMER GRONDSTOFFEN


De recyclage van resten van grondstoffen die worden gebruikt in de productie van kleding noemen we pre-consumer recyclage, dus recyclage vóór consumptie.

Dit productieafval wordt verzameld en verwerkt tot nieuwe draden om te weven.

POST-CONSUMER GRONDSTOFFEN


Post-consumer recyclage is het hergebruik van al gebruikte materialen en kleding. Oude stoffen en plastic afval (flessen of visnetten) krijgen zo een tweede leven en er moeten geen nieuwe grondstoffen worden geproduceerd.

POST-CONSUMER GRONDSTOFFEN

Ontdek onze gerecycleerde producten

 • NS411
  4 kleuren
  Native Spirit - Gerecycleerde ecologische uniseks sweater met capuchon
  Adviesverkoopprijs:
    Prijs op aanvraag
 • NS210
  4 kleuren
  Native Spirit - Ecologische gerecycleerde herenpolo
  Adviesverkoopprijs:
    Prijs op aanvraag
 • NS412
  4 kleuren
  Native Spirit - Gerecycleerde ecologische uniseks sweater met rits en capuchon
  Adviesverkoopprijs:
    Prijs op aanvraag

Our selection of products for the sporting event of the year

Onze selectie van producten voor het sportevenement van het jaar

Bekijken