Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

Native Spirit

Native Spirit biedt een complete collectie duurzame kleding, aan te passen aan uw persoonlijke wensen, en met kleuren die zijn geïnspireerd door de natuur. Het merk ontwerpt basiskleding met eerlijke, biologische en/of gerecycleerde materialen op basis van duurzaamheid en met respect voor de planeet. Unisex kleding voor mannen, vrouwen en kinderen met een mix van sportieve elegantie en geraffineerde functionaliteit die de professionals op het gebied van textiel ertoe verleidt om creatief te zijn.

Native Spirit laat zijn kledingcollectie bovendien in Europa produceren en draagt daarmee bij tot een duurzamere modeproductie.

Zomercollectie

Speciaal voor de zomer breidt Native Spirit zijn collectie uit met nieuwe producten voor mannen, vrouwen én kinderen. Kleurrijke kleding met comfortabele en trendy pasvormen, gemaakt van ecologische materialen die passen in de duurzaamheidsstrategie van het merk.

De zomercollectie van Native Spirit bestaat uit drie collecties: Terry Towel in badstof met vrolijke kleuren, linnen als ethisch materiaal bij uitstek, met elegante pasvormen en verzorgde afwerkingen, en op de natuur geïnspireerde bloemenprints.

Een volledig personaliseerbare en 100% no label zomerselectie.

Zomercollectie

Collectie Native Spirit 2023

In 2023 richt Native Spirit zich op urban en sportswear kledingstijlen om van het leven één groot speelterrein te maken.

Ontdek nieuwe en duurzame trendy kledingstijlen gemaakt van milieuvriendelijke materialen die zowel veelzijdig als functioneel zijn.
Een mix van tijdloze stukken, spel met volumes, mix van materialen en snits: een creatieve collectie waarmee u zichzelf vrij kunt uiten. Unisex kledingstukken waarbij grenzen tussen genders verdwijnen en met kleuren geïnspireerd door de natuur.

100% no label en gemakkelijk aan uw wensen aan te passen om uw projecten nieuw leven in te blazen.

Recycled Collection

De planeet wordt bedreigd en de afvalberg met plastic en textiel wordt steeds groter. Native Spirit ontwierp daarom een collectie duurzame kleding gemaakt van gerecycleerde materialen: de Recycled Collection. Dat productieproces vermindert niet alleen het afval maar ook het gebruik van water en energie. De impact op onze planeet blijft zo beperkt.

Recycled collection

Ontdek onze favorieten

 • NS345
  4 kleuren
  Native Spirit - Uniseks Dip Dye T-shirt
  Adviesverkoopprijs:
  x1 € 18,35
 • NS205
  3 kleuren
  Native Spirit - Herenpolo in wafeltricot
  Adviesverkoopprijs:
  x1 € 25,00
 • NS722
  4 kleuren
  Native Spirit - Dames joggingbroek
  Adviesverkoopprijs:
  x1 € 31,45