Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

Native Spirit

Native Spirit biedt een complete collectie duurzame kleding, aan te passen aan uw persoonlijke wensen, en met kleuren die zijn geïnspireerd door de natuur. Het merk ontwerpt basiskleding met eerlijke, biologische en/of gerecycleerde materialen op basis van duurzaamheid en met respect voor de planeet. Unisex kleding voor mannen, vrouwen en kinderen met een mix van sportieve elegantie en geraffineerde functionaliteit die de professionals op het gebied van textiel ertoe verleidt om creatief te zijn.

Native Spirit laat zijn kledingcollectie bovendien in Europa produceren en draagt daarmee bij tot een duurzamere modeproductie.

Collectie 2024

In 2024 zet Native Spirit de deuren naar zijn streetwear-wereld wagenwijd voor je open. Elk stuk vertelt een verhaal en is klaar om je te begeleiden op elk avontuur, om onvergetelijke herinneringen te creëren!

Onze gemengde en unisex kleding is gemaakt van ecologische materialen die alsmaar innovatiever worden. Het zijn stukken met opvallende pasvormen en materialen in een breed kleurenpalet dat inspiratie vond in de natuur.
Deze originele collectie doet zoveel meer dan je stijl uitdrukken. Ze nodigt je uit om je verbeelding de vrije loop te laten.

We zijn er bij Native Spirit trots op je duurzame, 100% no label en eenvoudig personaliseerbare kleding aan te bieden, om zo al je projecten tot leven te brengen.

Zomercollectie

Speciaal voor de zomer breidt Native Spirit zijn collectie uit met nieuwe producten voor mannen, vrouwen én kinderen. Kleurrijke kleding met comfortabele en trendy pasvormen, gemaakt van ecologische materialen die passen in de duurzaamheidsstrategie van het merk.

De zomercollectie van Native Spirit bestaat uit drie collecties: Terry Towel in badstof met vrolijke kleuren, linnen als ethisch materiaal bij uitstek, met elegante pasvormen en verzorgde afwerkingen, en op de natuur geïnspireerde bloemenprints.

Een volledig personaliseerbare en 100% no label zomerselectie.

Zomercollectie

Recycled Collection

De planeet wordt bedreigd en de afvalberg met plastic en textiel wordt steeds groter. Native Spirit ontwierp daarom een collectie duurzame kleding gemaakt van gerecycleerde materialen: de Recycled Collection. Dat productieproces vermindert niet alleen het afval maar ook het gebruik van water en energie. De impact op onze planeet blijft zo beperkt.

Recycled collection

Ontdek onze favorieten

 • NS408
  7 kleuren
  Native Spirit - Ecologische uniseks oversized sweater met capuchon
  Adviesverkoopprijs:
  x1 € 36,75
 • NS610
  4 kleuren
  Native Spirit - Ecologisch verwassen werkjasje voor heren
  Adviesverkoopprijs:
  x1 € 43,15
 • NS736
  11 kleuren
  Native Spirit - Ecologische chinobroek heren
  Adviesverkoopprijs:
  x1 € 31,40
Our selection of products for the sporting event of the year

Onze selectie van producten voor het sportevenement van het jaar

Bekijken