Moment...

Moment...

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Native Spirit

Sport

Bij TopTex zijn we er trots op de grootste verdeler van personaliseerbare sportkleding te zijn. Ben jij een professionele atleet, een enthousiaste fitnesser of gewoon op zoek naar comfortabele kleding om in te sporten? Bij ons vind je alles om stijlvol te trainen!
Onze personaliseerbare sportkleding biedt tal van opties om te voldoen aan jouw specifieke wensen. Van ademende T-shirts en joggingpakken tot loopjasjes en basketshorts … Elk stuk is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort, straffe prestaties en duurzaamheid garanderen.

Laat er je naam, je nummer, het logo van je team of eender welk grafisch element dat jouw sportieve identiteit weerspiegelt op borduren, zeefdrukken of flocken.

Een succesvol sportseizoen begint met een goede voorbereiding! Elke sporter heeft een comfortabele, degelijke en technische outfit nodig.
Het op rugby geïnspireerde PROACT® is het technische en stijlvolle merk bij uitstek voor alle grote en kleine sporters. PROACT® biedt personaliseerbare kleding voor individuele en teamsporten, van veld tot kleedkamer. Maak kennis met teamwear-collecties zoals Wave en Line, maar ook het nieuwe assortiment voor padel, een razend populaire sport.

Rugby, voetbal, running, crosstraining, tennis, fitness, zwemmen, … Op onze website vindt u kleding, tassen en accessoires voor talloze sporten!

Onze kleding voldoet aan de vele noden van clubs, verenigingen of organisatoren van sportevents en verzekeren dat sporten kan in de beste omstandigheden.

Trier
Sorteren op
Sorteren op
Filters
Onze hele selectie bestaat uit onder meer technische en ademende T-shirts, jasjes, joggings, leggings, badpakken, bagage en talloze accessoires die de training vergemakkelijken.
We bieden een ruime waaier aan stijlen, kleuren, pasvormen en materialen. Zo vindt elke sportclub zijn eigen identiteit terug in alle artikelen.

Rust uw club goed uit om de teamspirit te versterken en de mooiste scores neer te zetten.
TopTex staat in de startblokken om u de allerbeste personaliseerbare kleding te bieden. De bal ligt nu in uw kamp!
1
0
24
Our selection of products for the sporting event of the year

Onze selectie van producten voor het sportevenement van het jaar

Bekijken